Inspiration Products About

Careers

HKliving is developing rapidly and is frequently looking for new employees. We are always open for new interns or graduation researches. You can apply by sending us an e-mail to heidi@hkliving.nl

 

Fluent Dutch in speech and writing is required.

Accountmanager Global (32-40 uur)

Als Accountmanager Global ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met onze dealers binnen- en buiten Europa. Je bouwt je eigen salesregio en klantrelaties op en beheert deze.

Je bent het gezicht van HKliving en fungeert als een belangrijke schakel tussen het bedrijf en de dealers. Je hoofddoel is de collecties van HKliving op de best mogelijke manier te presenteren in de fysieke- en/of online winkels van onze dealers.

Lees meer...

 

 

Accountmanager NL (32-40 uur)

Als Accountmanager NL ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met onze fysieke dealers in Nederland. Je bouwt je eigen salesregio en klantenrelaties op en beheert deze.

Daarnaast ben je het gezicht van HKliving en fungeer je als een belangrijke schakel tussen het bedrijf en de dealers. Je hoofddoel is de collecties van HKliving op de best mogelijke manier te presenteren in de fysieke winkels van onze dealers.

Lees meer...

Is deze job perfect voor jou?

Klinkt een van deze functies je als muziek in de oren en wil jij graag bij HKliving werken? Of ken jij iemand die perfect is voor deze job? Solliciteer dan direct via mail of stuur deze vacature door!